Home

  • 2014-11-25_19-18-57
  • 2014-11-25_19-19-32

Het begon allemaal toen ik in 2009 kennis maakte met de hobby en voor het eerst in de winkel kwam om een leuk kijkkastje aan te schaffen. Dit kastje bleek al snel te klein, met al mijn creativiteit was ik er in drie weken mee klaar. Op naar het volgende project en uiteindelijk stonden er meer dan 10 winkeltjes, huizen en kijkkastjes bij mij thuis. een verslaving was geboren…….het is voor mij dan ook helemaal geweldig om nu zelf een winkel te hebben en dus van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

2014-09-15_10-35-26

Nieuw van Jacominis®: Brocante – Blanc et Bleu

De winkel is gespecialiseerd in veel handgemaakte producten, zoals de Jacominis®, maar ook de huizen en winkeltjes zijn zelf bedacht en gemaakt. Natuurlijk heb ik hiernaast ook veel miniaturen van diverse leveranciers.

Op beurzen koop ik regelmatig mooie handgemaakte miniaturen in bij diverse miniaturisten. De beurzen waar u “In  het Poppenhuis”  aantreft zijn tweemaal per jaar in de Americahal te Apeldoorn, eenmaal per jaar in Rheda-Wiedenbrück (Duitsland) en eenmaal per jaar in De Meern.

2014-09-14_15-52-46

Nieuw van Jacominis®: Brocante – Jardin des Fleurs

Verder heb ik veel hobbymaterialen in mijn assortiment die allemaal gericht zijn op poppenhuisgebied zoals klei, schaartjes, ponsen, knutselhoutjes, houten latjes, platen MDF, etc.

Naast de meest gangbare maat 1:12 verkoop ik ook winkeltjes en huizen in de maat 1:24. Van deze schaal heb ik uiteraard ook diverse meubeltjes en miniaturen ter inrichting.

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er een inloopworkshop gegeven. Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven, maar u kunt gewoon aanschuiven. Verder worden er diverse dagworkshops georganiseerd door gast miniaturisten.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten via onze nieuwsbrief, dan kunt u die hier aanvragen.

Welkom in mijn winkel!

foto Iris_2

Iris

poppenhuis_logo